Work mode on

Igår rensade vi frysen jag och Tindra. Hittade en matlåda kvar värd guld; hemlagad jansson . Det höll på att bli lite stelt men sen enades vi om att dela på den ☺️

Jag tog även äntligen tag i saken att börja försöka yoga igen. Både kropp och själ behöver yogan men har tappat den helt sista året . Det var svårt att fokusera på andning och att försöka släppa alla tankar . Jag var även stel som ett kassaskåp och fick kramp direkt . Men gav det en stund . Kändes bra efteråt även om frustrerande att flytet borta. Idag ska jag ta mig tid att gå igenom mina gamla övningar och få ihop en ritual som kan funka att börja med.

Jag tänker att kanske yogan kan hjälpa mig att få mer sömn om lär mig slappna av mer och kunna rensa bort jobbiga tankar . Just nu ser nätterna ut så här som inatt :

Jag pratade också med fotografen som ska fota mig . Han tyckte vi skulle göra en ren gymfotning i slutet av mars och sen en temafotning i maj när kan vara ute i någon cool miljö . Så så får det bli . Måste få lite tryck i musklerna då ätit alldeles för lite så gick igenom kosten med min coach Micke och beställde även mer magnesium, och kalcium och zink mot kramperna . I kväll dags att laga matlådor alltså till mig och inte de proffsiga vi har haft som tog slut igår utan mina blir enkla ; nötfärs och klyftpotatis kommer jag att leva på några veckor nu. Blir kul☺️
Nu är det jobb som gäller. Igår en intensiv dag med mycket jobb jag höll i , idag inne på jobbet och ska ha möten hela fm.

Dags att köra igång . Ska hälsa på kollegor ; dricka kaffe och sen fullt ös till lunch när ska hämta Ängla från kompisen Shad ☺️
Avslutar med ett par tänkvärda citat jag såg imorse .

Lämna ett svar