Diet is on

Idag har jag varit aktiv . Först Jobb fram till lunch. Sen handla innan hem. Köpte maten jag behöver för dieten närmsta tre veckorna . Väl hemma hann jag med en långpromenad i solen. Jag gick till mamma helt enkelt och pysslade lite där, tände nya ljus, pratade lite om livet. Mötte på en bekant på kyrkogården.


Sen promenerade jag hem igen ❣️


Det är så fint här och att gå snabbt med musik i öronen är så helande för mig . Synd att det sliter lite på kroppen bara .

Sen när hemma hjälpte jag Ängla att göra sig i ordning då Christer körde hit sin hoj och de skulle övningsköra in till stan . 6 mil körde Pinglan ensam idag 🌟🤩❣️
Under tiden provade jag nya kläder från Better Bodies och jagade en Hamlet som hade fixat ett hål i staketet och rymt 🙄🙈


Jag hann också med att bege mig till bästa gymmet för att prata lite med Per och kolla formen inför min fotning om tre veckor.

Väl hemma satte jag igång direkt med mina matlådor. Ängla kollade på mig när jag fixade och konstaterade att ” ibland syns din asperger extra bra!” 😅🙈🌈

Nu är det kväll . Alla trötta så blir film och bara slappa ikväll . Idag har jag hållit igång konstant och det är skönt . Samtidigt gör det att allt jobbigt kommer på kvällen. Men ska försöka bearbeta och möta tankarna lagom idag . Ska också försöka orka med lite yoga . Annars blir det imorgon. Jo; hann med att hämta min stororder på systemet idag oxå 😂🙈Jag har mina favoriter jag sejfar med 🤩☺️

Lämna ett svar