Lördag


Jag har den senaste veckan börjat jobba på att föra in yogan i mitt liv igen. Behöver den för kropp och knopp och var ju riktigt duktig till för drygt ett år sen när av olika anledningar  slutade och prioriterade kvällar i soffan . 

 Den senaste veckan har också handlat mycket om att göra matlådor , föra in en massa kosttillskott i vardagen igen såsom , magnesium, kalcium, zink , Glutamine, EAA och synerlin. Min mage har fått en chock av all riktig mat men hoppas det lugnar sig . 

Var på massage hos kG nu på morgonen , som konstaterade att jag är hårdare fast äter mer, vilket känns lugnande då verkligen känns som att jag vräker i mig mat just nu. 

Har råkat köra lite för hårt på gymmet igår så båda armbågarna blåa och svullna men KG masserade försiktigt så hoppas det släpper . Bara öm; gör inte ont men ser rätt knäppt ut . 

Har precis kommit in efter utedejt med käraste syster och Alma . I dessa tider får vi ses ute på promenad och umgås så ❣️Vi har haft det himla mysigt . 


Nu dags för besök av en ny bekantskap . Och man ska ju vara sig själv jämt tänker jag och har inte funderat  mer på det. Men nu kollade Tindra just på mig och sa; ska du ha det där på dig? Men ; det här är ju jag liksom . Vill man vara min vän får man ta det . Ser det som ett test 😎

Sen om någon timme blir det gymmet i kolbäck och mammas grav . Väntar till 17 drygt när lite mörkt att åka dit; fint där då. 

Nu ringer det på dörren . Ciao 

Detta inlägg har en kommentar

  1. Fredrik Elsbol

    Ohh shit vilken vacker kvinna. Hur mår du idag då? /Fredrik i Östersund

Lämna ett svar