Nope

Mitt inlägg om dejtingsajter etc var inte meningen att tolkas som att jag var sugen på att dejta. Mer bara en reflektion över hur mycket sociala media kan styra ditt flöde och den reklam och information som tilldelas dig. Det finns … en MTB jag inte ger upp då tror så mycket på. Så även om snällt och smickrande med alla Mail jag har fått den senaste veckan med diverse erbjudanden är det inte aktuellt för mig att dejta någon ny person nu.

Jag är en kvinna med 80% manliga vänner . Så blir det när man tränar på gym, kör motorcykel och är en rakt på sak person som inte gillar att småprata. Vänner omkring mig har jag många både nära och kära . Men något mer än vänskap är jag inte intresserad av så nu vet ni det ☺️

Idag och imorgon träningsfritt då långa dagar på jobbet . Försöker att inte vara manisk som jag lätt blir när har mycket i huvudet att tänka på och jobbigt privat . Vi får se hur det går med allt. Förhoppningsvis går saker framåt privat så jag mår bättre snart…. hoppas jag 🙏🏽❣️

Dagens work mode-jag


Vårt orakel Anki läste dagens ord för oss. Jag hade just fått höra att jag måste varva ner och inte vara manisk när orolig i tankarna.
Mitt citat blev; ”Produktivitet är inte allt !” Denna bok är alltså magisk – och mina vänner /kollegor är magiska 🥰🙏🏽

Helt slut på jobbet är vi 🥰😂

Lämna ett svar