Djupa tankar om vänskap ; på gränsen till privat. Men jag står för att jag är en tänkande känslomänniska så bjuder på det. Du väljer om du vill läsa eller inte ❣️

Det senaste dryga året har mycket hänt i mitt liv. Mycket nytt, mycket omvälvande, underbart, läskigt, skrämmande, härligt och magiskt …. Men min resa mellan höga berg och djupa dalar har kostat mig… Jag har förlorat nära vänskap . Vänskapen är kvar men den innerliga närheten och förståelsen kanske är borta för alltid … ändå … jag kan inte tänka att jag skulle ha agerat annorlunda. För jag är jag och jag måste få följa känslorna, passionen , magin och innerligheten jag aldrig tidigare har känt och upplevt.

Även om det har kostat mig… mycket … vänskap, nära vänskap, lugn och stabilitet… men … jag är så säker på att det kommer att vara värt det… Inte många kring mig håller med och det förväntar jag mig inte . Ändå … de som verkligen förstår hela mig , en handfull nära , de accepterar mina tankar och känslor.

De litar på att jag vet bäst när det gäller mig ändå fast de har svårt att förstå . Ni unika få; ni som finns kvar nu och backar upp mina tankar och känslor för framtiden …; Tack ; innerligt tack för att ni finns hos mig nu och i framtiden. Tack för att ni låter mig vara jag även när ni har svårt att förstå . Jag är så glad och tacksam att ni finns i mitt liv ännu och att ni låter mig tro och hoppas på min vision framåt; oavsett vad ni tänker 🙏🏽❤️

Lämna ett svar