Hektisk helg

Hade behövt ta det väldigt lugnt denna helg men hade mycket på agendan . På lördagen var det gymmet som gällde då verkligen behövde komma dit och rensa hjärnan . Träffade på flera bra vänner och körde ett ok pass triceps baksida ben/rumpa .

Efter gymmet snabbt hem för att köra Neo till stan; han ville inte åka fredag redan. Sen hem igen och blev upplockad av två vänner för att maxa hojåkandet. Vi körde till stan över Rytterne och såg minst 15 rådjur på en åker på vägen; mäktigt ! En fika på kajens blev det.

Sen åkte jag direkt till klubben då Börje hade lovat mig att hjälpa mig montera min nya sadelväska . Det visade sig vara ett äventyr då hela bakre hojen behövde nedmonteras; dämpare , däck och blinkers behövde bort och blinkers monteras om för att få allt på plats . Börje behöll hojen på klubben och fixade klart idag .

Imorse blev det ett kort pass på gymmet sen mötte jag upp gubbarna på klubben ;4 st har varit engagerade i min hoj denna helg – tur Börje är så lugn och metodisk . Jag fick lov att åka mitt i då skulle hämta hem barn och sen gå handledarutbildning på körskolan med tjejerna oå em.

När vi ännu sitter där inne på 4:e timmen ; trötta och hungriga , kommer fina foton från Börje som fixat klart allt 😍Så himla tacksam över de nära vänner jag har 🙏🏽🥰

Allt på plats 😍Så bra blev det ☺️

Nu hemma; trötta men nöjda. Bad nu sen tidig kväll ☺️

Lämna ett svar