En intensiv dag för både kropp och knopp


Tidig morgon med Anette på gymmet. Ett grymt bra ben och rumppass fick vi till ; finns på min insta i foton .

Sen en prommis med Hamlet och en granne efteråt i vårvärme.

Sen blev det av bara farten en aktiv kväll . Har tvättat bilen med alla tänkbara medel från @tershine såklart . Den sista ;#ceramicquickcoat gör lacken så grymt fin även på gammal bil.

Sen av bara farten fick jag för mig att måla en till av dörrarna i källaren. Min inneboende såg sisådär nöjd ut med att vara utan toadörr ett dygn men alla ska ju göras.

Nu är det en ensam kväll hemma i soffan som gäller för mig . Har en del att grubbla på. Jag blir så trött på mig själv ibland ; rätt ofta. När jag är upprörd och ledsen är det så lätt att det går ut över de man tycker mest om . Så dumt och så fel… önskar att jag var en bättre människa helt enkelt …

Lämna ett svar