För er som undrar över mitt fb-konto mm

Jag har av personliga skäl valt att avsluta mitt facebookkonto . Jag har Instagram kvar men endast för ” vänner och bekanta ” så där får man skicka en friend request om man vill bli insläppt . Bloggen här kommer jag att skriva i när andan faller på. Messenger är också avslutat men verkar inte gå att få det så folk märker det . Därför om ni skriver där kommer jag inte att se det då tagit bort all data och appen mm.
Ni som känner mig privat vet hur kontakta mig via sms eller Mail .
Vi får se när jag känner för att bli mer öppen igen i sociala media . Livet är ju viktigare och just nu prioriterar jag att fokusera på annat som inte behöver dryftas där .
Min blogg kommer att bli mer träning framöver och när fotogallerier öppnas aktivt uppdaterade efter träning mm. Min webmaster måste komma hit och fixa med mig bara och det sker närmsta veckan .


Ta hand om varandra ; kramas och var snälla – det lönar sig alltid 🤗🌟

Lämna ett svar