Lunchpromenad med fotografkompis. Så det blev några spontana foton .

Efter en intensiv dag med lärandedag på jobbet fick jag besök av en vän på eftermiddagen. Han är fotograf så blev några spontana foton när vi var ute på en sen lunchpromenad/eftermiddagspromenad. Ängla är hos en kompis idag så vovvarna fick följa med såklart . Bra samtal och frisk luft i fin natur blev det . Vilodag från gymmet idag så ingen mer motion nu är det meningen . Strax lite mera jobb men lägger ut några foton från promenaden här . Själv gillar jag verkligen inte mig själv i profil och jag är van vid att skratta när blir fotad på olika fotojobb och i olika sammanhang, Idag blev jag ombedd bara vara jag och att vi skulle fånga mig så som jag är och mår just nu . När ser fotona ser jag och känner att det är verkligen jag . Och man ser hur jag är och känner mig just nu på ett stämningsfullt vis . Älskar särskilt första fotot .


Hamlet, vår Konstapel som patrullerar sina ägor och är självutnämnda Alfahane i familjen/flocken. Toksöt och kommer därför undan med mycket bus.
Vår Merlin; ak ” alla vill ha en Merlin/ herr Proppmätt. Alltid gosig, alltid hungrig. Änglas blivande assistanshund som alltid känner av hur man mår och finns för för att krama .

En liten bonus blev ett par foton på vovvarna också 🥰🌟❤️

Vår fotomodell Hamlet🥰

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Lilleman

    Den där lilla trasselsudden ser cool ut.❤️

  2. Lilleman

    Den lille trasselsudden ser Cool ut ❤️

Lämna ett svar